Buurtsportcoach

Inleiding

Inloopspreekuur

Heb je vragen of ideeën over sporten en bewegen in Uitgeest? Kan je een duwtje in je rug gebruiken? Of kun je eigenlijk het sportabonnement van je kind niet meer betalen? Ik help je graag!

Mijn naam is Adrie Visser, de Buurtsportcoach van Uitgeest. Ik ben werkzaam voor Hollandsport en werk in opdracht van de gemeente. 

De Buurtsportcoach is het aanspreekpunt voor vragen over sporten en bewegen voor inwoners, sport-, en beweegaanbieders en overige instanties in de gemeente Uitgeest. 

Vanaf 8 februari treft je mij elke donderdag in het priklab van het medisch Centrum Molenstraat, Molenstraat 1a in Uitgeest. 

Elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur is dit inloopspreekuur voor iedereen die behoefte heeft aan professioneel advies over sport- en beweegmogelijkheden in de omgeving.

Inwoners kunnen met mij tijdens het inloopspreekuur in gesprek om ideeën of vragen te bespreken. 

Weten mensen niet precies waar ze moeten beginnen of hebben ze het laatste zetje nodig, dan kan ik ze helpen. 

Daarnaast ondersteun ik de gemeente bij het creëren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud.

Als Buurtsportcoach ben ik  ook intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hier kan ik een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie en/of de sportattributen voor kinderen tot 18 jaar waar het thuis niet betaald kan worden.

Heb je vragen, ideeën of advies? Neem dan contact met mij op via buurtsportcoachuitgeest@hollandsportbv.nl of via 06-43041145.

Filteren op tags
Filteren op doelgroepen
Filteren op kernen
Filteren op sectoren