Fietsclinic

Sport&Training Fietsclinic – Za 9 april racefiets en Za 15 oktober mountainbike

Wil je beginnen met fietsen of je skills op de fiets verbeteren; wij helpen je op weg. In de lente/zomerperiode beginnen onze trainingen op de racefiets en in het najaar/winterperiode zitten we op de mountainbike. Met deze reden hebben we twee clinics ontworpen. We helpen je op weg om een betere fietser te worden en je enthousiast te maken voor deze ultieme buitensport. Je bent dus helemaal niet verplicht om mee te doen aan de trainingen en kunt eenmalig werken aan techniek, plezier, behendigheid en veiligheid. Neem iedereen die je kent met een geschikte fiets mee en beleef net zo veel plezier aan fietsen als wij!

Ook als je al wat meer gevorderd bent, kunnen we je begeleiden. Misschien heb je specifieke doelen zoals het rijden van een toertocht, of fietsvakantie. Tijdens de clinic kan je al je vragen kwijt; niet alleen op het gebied van fietstechniek, maar ook voorbereiding, voeding op de fiets, kleding, etc.

De clinic is gratis! Beide data 09.00-10.30 uur en we starten vanaf onze locatie in Uitgeest: Schevelstraat 3. Een geschikte fiets en fietshelm zijn verplicht!