Hardloopwedstrijd

Sport&Training Hardloopevenement voor iedereen – zo 24 april en zo 9 oktober

Voor iedereen? JA! Voor iedereen. Dit evenement hebben we zo ontwikkeld, dat wat je sportieve doel ook is; jij kan meedoen. Kies je voor een specifiek hardloopdoel waarin je je techniek tot uiting laat komen in een bepaalde afstand? Of heb jij een revalidatietraject achter de rug en is dit de start van vertrouwen in je lijf en kies je hiermee voor een volledig haalbaar doel voor jezelf? Dat betekent natuurlijk dat je ook mag wandelen, dribbelen, even hardlopen en dan weer wandelen; kies wat goed voelt voor jou. Dit hardloopevenement mag een stimulans zijn voor iedereen! En laten we elkaar inspireren, want samen staan we sterker!

Op het strand van Bakkum gaan we de uitdaging met elkaar aan. En na afloop vieren we ieders overwinning met koffie/thee en iets lekkers (inbegrepen). Dus wat je overwinning ook mag zijn, jij gaat het aan!

Je kunt je aanmelden voor de volgende afstanden:
– 500 meter
– 1 km
– 2 km
– 4,6 km
– 9,2 km

Trainen voor deze afstanden kan je met ons samen doen door middel van onze hardlooptrainingen. Maar dit is geen must.

Beide data 09.00-12.00 uur Strand Bakkum (exacte locatie duidelijk na aanmelding).
We vragen voor dit evenement een bedrag van €15,- (en gratis voor iedereen die hardlooptraining bij ons volgt). Meer informatie op https://sportentraining.nl/2022/02/17/sporttraining-evenementen-2022/