ZekerBewegen

ZekerBewegen

Uitgeest Vitaal - ZekerBewegen

ZekerBewegen is een interventie van Judo Bond Nederland (JBN), gericht op het verbeteren van de bewegingsvrijheid van senioren. Deelnemers aan ZekerBewegen hebben na afloop van de interventie een betere lichamelijke conditie, zijn in staat valincidenten te verminderen en de ernst van een val te verkleinen, hebben een groter zelfvertrouwen in eigen fysieke mogelijkheden en zijn daarmee in staat meer en duurzaam deel te nemen aan sport- en beweegactiviteiten. ZekerBewegen vergroot daarmee de bewegingsvrijheid van senioren. 

Belangrijke onderdelen binnen ZekerBewegen zijn oefeningen om veilig te leren vallen en weer op te staan. In combinatie met spierversterkende- en balansoefeningen zorgt dit voor een (sterke) verbetering in de beweegvaardigheden en vertrouwen in eigen mogelijkheden bij de deelnemers. ZekerBewegen wordt uitsluitend verzorgd door JBN erkende judoleraren die een speciale bijscholing tot instructeur ZekerBewegen hebben gevolgd.

In samenwerking met Judovereniging Cees Hoebeke wordt er een 6 weekse cursus georganiseerd. Inschrijving kan via deze website of telefonisch (06-43041145). Het wordt aanbevolen dat de deelnemers gemakkelijk zittende kleding dragen, welke veilig is in gebruik.

Waar: Recreatiezaal van De Slimp ( ingang Dokterbrugmanstraat)
Wanneer: 12 juni / 19 juni / 26 juni / 3 juli / 10 juli / 17 juli
Wie: 65+
Kosten: €5,50 per les inclusief koffie/thee (Eerste les is gratis)

ZekerBewegen

Prijs: € 27,50 betaling ter plekke
Leeftijd: 65+
Doelgroep: Senioren
Nog beschikbaar: 19
Datum Tijd Locatie
12-06-2023 10:00 tot 11:00 uur Recreatiezaal De Slimp
Dokterbrugmanstraat
Uitgeest

Contact

Facebook